Laulun voimalla

Mikkelin Viihdelaulajat on n. 30 iloisen laulajan viihdekuoro. Kuoroa on johtanut syksystä 2011 alkaen Jussi Mattila. Kuoro täytti vuonna 2011 20 vuotta.

Ohjelmistomme on monipuolinen kokoelma viihdemusiikkia, sen eri tyylejä ja lajeja. Skaala ulottuu ikivihreistä jazzahtavista kappaleista tämän päivän säveliin, herkistä teksteistä ja sävellyksistä reippaaseen meininkiin sekä lastenlauluihin. Ohjelmistoa on myös vakavampiin sekä hengellisiin tilaisuuksiin.

Emme kaihda mitään hyvää musiikkia. Esiinnymme yhtä hyvin kirkossa kuin kapakassa, tutuimpia paikkoja ovat silti konserttisalit, niistä erityisesti Mikaeli. Esiinnymme soittokuntien ja erilaisten orkesterikokoonpanojen kanssa, pianosäestyksin tai ilman säestystä. Olemme toteuttaneet yhteiskonsertteja muiden kuorojen ja mm. Petri Laaksosen kanssa.

Viihdekonserttien lisäksi näyttävimpiä paikallisia konserttejamme ovat olleet maaseurakunnan kirkossa pidetyt joulunavauskonsertit yhdessä lapsi- ja nuorisokuorojen kanssa sekä uusi aluevaltaus vapun aattona 2005 lastenlaulujen pohjalle rakennettu suuren suosien saavuttanut eläinshow Mikaelissa. Vuoden 2005 joulukonserttiamme uudistettiin tuomalla se vaihteeksi Mikkelin kauniiseen tuomiokirkkoon.

Kuoro levytti jouluksi 2001 CD:n Rakkaudesta musiikkiin.
30.11.2003 joulukonsertissamme julkistettiin uusi joululevymme Joulun valoa. Nyt myymme loput joululevyt alehintaan 5 euroa/kpl ( norm. 15 euroa). Levyjä saatavana kuorolaisilta (katso yhteystiedot) ja konserteissamme.

Viihdelaulajat toimii talvikaudet Mikkelin kansalaisopiston suojissa. Rekisteröidyn yhdistyksen puitteissa toimintaa ylläpidetään ympäri vuoden, ja sen kautta mm. järjestetään konsertit ja matkat.

Otamme mielellämme vastaan keikkatilaisuuksia. Voit tilata esiintymään koko kuoron tai osan siitä.

Ajankohtaista

Otamme joukkoomme uusia laulajia!

Mikkelin Viihdelaulajat on mikkeliläinen 1991 perustettu kuoro, joka toimii paitsi itsenäisenä ry:nä, myös Mikkelin kansalaisopiston yhteydessä. Kuoron ohjelmisto painottuu kotimaiseen rytmimusiikkiin, ohjelmistossa on mm...

Lue lisää